milli takımın zaferi (ya da büyük saflık) - I


milli takım kazandı, peki bize ne oldu?

- arda "şimdi şükretme zamanı" ve milliyetçilik duyguları üst düzeyde olan bir insanım" laflarıyla (ki hakan şükür'ü ve nicelerini de biliyoruz) bizi şaşırtmadı. cemaate teslim olmuş bi milli takımımız olduğunu bi kez daha gördük.

- fatih yavşağı yine kendisi bi şey yapmış gibi artistlik taslamaya ve tuhaf mimiklerini sergilemeye başladı.

- milletiyle, devletiyle ülke iç dış her türlü borç içinde yüzerken bu oyuncular rica minnet, poz yapa yapa bir nevi vatani görev icra ediyolar... ve üstüne eşşek yüküyle prim alıyolar, o yavşak fatih de alıyo evet.

- ayrıca fatih yavşağı diğerlerinden farklı olarak eşşek yüküyle maaş da alıyo, ki kızına o kadar harçlık veriyo ki bir bağış programına telefonla katılan kızı "harçlıklarımdan biriktirdiğim 10000 ytl'yi bağışlamak istiyorum" diyo. bunu duyanlar genelde "bak yaw, nasıl da bağışladı o kadar parayı, harbi kızmış" diyolar, pek az insan "harçlıktan 10000 ytl para birikir mi ulan eşşoğlueşek" diye düşünüyo.

- michel platini'nin türk milli takımıyla ilgili yorumu attığımız(!) her goldekulaklarımda çınlıyo: "siz bi de milli takıma para mı veriyosunuz?"

- fatih yavşağının astronomik maaşı bi aralar çok gündeme geldiği zaman "maaşımı bir hayır kurumuna bağışlıcam lan ("lan"ı ben uydurmuş da olabilirim)" demişti, fakat sonradan hiç haber çıkmadı. noldu o para?

gol attık, kazandık, tur atladık, eee?

0 akıllı taşı çıkartmaya çalışmış: